aaa.jpg


Vill du lära dig ryska med en riktigt bra lärare?

Intensiv undervisning i ryska

Jag är certifierad lärare med behörighet att undervisa i ryska som främmande språk från Russian Language Centre vid Moskvas Statliga Universitet. Sedan 1996 har jag specialiserat mig på att undervisa i ryska som främmande språk för vuxna elever.
 
Jag erbjuder intensiva kurser på olika nivåer individuellt anpassade till elevernas behov och önskemål (för både privatpersoner och företag) som kombinerar traditionella undervisningsformer med moderna intensiva metoder. Jag kan anordna lektioner på din arbetsplats om du bor i Stockholm, eller distanslektioner via Skype.
 
Intensiv språkundervisning ger snabba resultat och du ska märka effekten redan under första lektionerna!
 
Mitt arbete är kreativt och ger mig möjlighet att prova på nya undervisningsmetoder. Då blir hela undervisningsprocessen mer effektiv. Jag brinner för att mina elever ska lära sig ryska på ett snabbt och spännande sätt!
 
Jag har grundläggande utbildning inom Accelerated Learning (Suggestopedimetoden) vid Anna Cramér Positiv Inlärning - Alla Sinnen samt behörighet att undervisa enligt Aktiveringsmetoden (en rysk variant av Suggestopedimetoden) från Kitaygorodskaya School Research-Educational Centre i Moskva.
 
Jag har ett stort utbud av aktuella och moderna läromedel och undervisningsmaterial avsedda för arbete med studerande med olika behov. Samtidigt följer jag språkets kontinuerliga förändringar och utveckling.

Efter Sovjetunionens fall blev det ryska språket som tidigare kontrollerades av den kommunistiska makteliten ”fritt”. Enligt flera ryska författare, journalister, sociologer och lingvister är slang "ett nytt språk i språket" och en kraftfullt dominerande tendens inom den moderna språkutvecklingen. I takt med denna utveckling erbjuder jag en konversationskurs i ryska som innehåller aktuella ryska slanguttryck och idiom.


Tonvikten läggs bl.a. på:


   - rysk uttal och intonation 
   - formellt och informellt språk
   - modern rysk slang
   - rysk kultur och realia
   - interkulturell kommunikation.

Kontakta gärna mig om du:

- är nybörjare
- läste ryska tidigare och vill nu testa och förbättra dina språkkunskaper
- vill träna din muntliga språkförmåga med en rysktalande lärare
- planerar en resa till ett rysktalande land som turist och behöver "Russian language survival kit", m.m.

Om du läste ryska tidigare ska jag testa dig för att få veta vilken nivå dina kunskaper motsvarar enligt Europarådets nivåskala (CEFR) och vad som ska förbättras. Då gör vi tillsammans din individuella studieplan.


Jag erbjuder en 30-minuters gratis provlektion!


Kontakta gärna mig om du behöver hjälp med att lära dig ryska snabbt och effektivt!


OBS!


Jag har många års erfarenhet av undervisning i ryska som främmande språk i både Ryssland och Sverige. I Moskva undervisade jag för utländska affärsmän, ambassadpersonal och deras familjemedlemmar. I Sverige har jag elever bl.a. på UD, SIDA, Kungliga Operan och Kammarkollegiet.

Det går bra att ta kontakt med mig både vardagar, kvällar och helger!
Fyll i kontaktformuläret eller kontakta mig via telefon / Skype (xpressls)!

Du är varmt välkommen!

Natalia