gggg.jpg

Vill du lära dig ryska med en riktigt bra lärare?

Intensiv undervisning i ryska

Idag vill man lära sig främmande språk snabbt och effektivt. Det bästa sättet att inte slösa bort tiden i onödan är att gå en intensivkurs i ryska med en utbildad lärare. Du kan spara ånnu mer tid genom distansutbildning. Det är precis vad jag kan hjälpa med!

Jag är certifierad lärare med behörighet att undervisa i ryska som främmande språk från Russian Language Centre vid Moskvas Statliga Universitet.

Jag erbjuder individuellt anpassade kurser på olika nivåer skräddarsydda efter elevernas behov (för både privatpersoner och företag). Jag kan anordna lektioner på din arbetsplats om du bor i Stockholm, eller distanslektioner via Skype.

Mitt arbete är kreativt och ger mig möjlighet att prova på nya undervisningsmetoder. Då blir hela undervisningsprocessen mer effektiv. Jag brinner för att mina elever ska lära sig ryska på ett snabbt och spännande sätt!

Jag arbetar enligt traditionella samt alternativa språkundervisningsmetoder. Jag har grundläggande utbildning inom Accelerated Learning (Suggestopedimetoden) vid Anna Cramér Positiv Inlärning - Alla Sinnen samt behörighet att undervisa enligt Aktiveringsmetoden (en rysk variant av Suggestopedimetoden) från Kitaygorodskaya School Research-Educational Centre i Moskva.

Intensiv språkundervisning ger snabba resultat och du ska märka effekten redan under första lektionerna!

Jag har ett stort utbud av aktuella och moderna läromedel och undervisningsmaterial avsedda för arbete med studerande med olika behov. Samtidigt följer jag språkets kontinuerliga förändringar och utveckling.


Tonvikten läggs bl.a. på:


   - rysk uttal och intonation 
   - formellt och informellt språk
   - rysk kultur och realia
   - rysk slang
   - interkulturell kommunikation.

Kontakta gärna mig om du:

- är nybörjare
- läste ryska tidigare och vill nu testa och förbättra dina språkkunskaper
- vill träna din muntliga språkförmåga med en rysktalande lärare
- planerar en resa till ett rysktalande land som turist och behöver "Russian language survival kit", m.m.

Om du läste ryska tidigare ska jag testa dig för att få veta vilken nivå dina kunskaper motsvarar enligt Europarådets nivåskala (CEFR) och vad som ska förbättras. Då gör vi tillsammans din individuella studieplan.

Jag erbjuder en 30-minuters gratis provlektion!

Kontakta gärna mig om du behöver hjälp med att lära dig ryska snabbt och effektivt!


OBS!


Jag har många års erfarenhet av undervisning i ryska som främmande språk i både Ryssland och Sverige. I Moskva undervisade jag  för utländska affärsmän och ambassadpersonal samt deras familjemedlemmar. I Sverige har jag elever bl.a. på UD, SIDA, Kungliga Operan och Kammarkollegiet.

Det går bra att ta kontakt med mig både vardagar, kvällar och helger!
Fyll i kontaktformuläret eller kontakta mig via telefon / Skype (xpressls)!

Du är varmt välkommen!

Natalia